Новини

Дуа Ліпа пояснила, чому не представлятиме сумісний із Аріаною Ґранде трек

12 декабря 2018

Шанувальники Дуа Ліпи й Аріани Ґранде вже тривалий час говорять про спільний твір виконавиць. Але, схоже, фанам саме час похнюпитися: у новому інтерв’ю з «Watch What Happens Live» Ліпа зазначила, що пісня, яку записували в січні, навряд буде видана.

«Я люблю Арі та все, що вона створює. Але доречний час не настав», – сказала співачка та додала, що щільні графіки не дозволяють жодній із них завершити розпочате.

У цьому ж інтерв’ю знаменитість розвіяла чутки про те, що недолюблює Тейлор Свіфт. А заговорили на цю тему після того, як під час шоу Енді Коена Ліпі запропонували швидко вибрати когось із запропонованих колег, і вона надала перевагу Каньє Весту. На цю тему Дуа мовила: «Тоді музика Каньє була тим, на чому я була зосереджена».

Іще артистка поділилася, що відмовилася від запису потенційного хіта з іншим відомим артистом. Одначе подробиці Ліпа відмовилася оприлюднювати.

Учора, 11-го грудня, виступом у Денвері співачка закінчила світовий тур. Із жовтня 2017-го вона дала двісті сорок п’ять концертів. Із цього приводу вона виклала в Інстаграмі світлину, котру підписала:

«Двісті сорок п’яте шоу. Шаленство, веселощі, емоційний підйом. Удячна за віру кожного, хто наповнив собою цю подорож. Не думала, що навіть через мільйон років я завершу гастролі на підтримку свого першого альбому як номінантка «Греммі». Це показує вашу силу й любов, і я настільки вдячна. Я вас люблю й пишаюся вами більше, аніж ви уявляєте. У захваті від готування свіжої музики та нової зустрічі з вами. Дякую тобі, Денвере 10.12.2018 ❤».

Перший студійник, названий своїм іменем, артистка видала 2017-го. Наступника успішного лонгплея вона планує представити 2019-го. За словами Ліпи, альбом включатиме як танцювальний поп, так і чимало сумних пісень. Подробиці щодо авторів і продюсерів платівки поки втаємничені. Але відомо, що сингл «Electricity» для проекту Silk City Дуа Ліпа записала з Марком Ронсоном і Діпло. Тож, можливо, вони допомагають їй і з майбутнім альбомом.