Новини

Дуа Ліпа: «Видання альбому «Future Nostalgia» під час пандемії Covid-19 зблизило мене з шанувальниками»

16 апреля 2020

Рішення Дуа Ліпи представити новий альбом під час пандемії коронавірусу зблизило її з фанами.

Співачка раніше перенла реліз «Future Nostalgia», спершу призначений на 4-те квітня. Вона переконана: показ слухачам свого вразливого боку в цей непростий час – правильний вибір.

«Це я занурююся у свої небесні вірування, але це мало такий вигляд: «Добре, саме так і має бути», – розповіла виконавиця «Elle». – І я справді вдячна, що музика вийшла».

Виконавиця додала:

«Те, як я пишу свою музику, – це завжди відкритість, і я дозволяю собі бути вразливою. Нині я як ніколи відчуваю, що це зблизило мене зі слухачами. Думаю, що важливо розповідати про свої емоції та бути вразливою, показати, що ти – людина».

24-річна виконавиця переживає час простою через блокування. За словами співачки, вони з хлопцем Анваром Гадідом підсіли на шоу й фільми.

«О, Боже, я переглянула стільки серіалів: «Озарк», «Король Тигр», «Якось уночі», «Аутсайдер», «Будинок з прислугою»… І чимало стрічок також», – поділилася Ліпа й додала: вони з Анваром також зайнялися готуванням страв, щоб підбадьорити себе в цій ситуації.

Артистка продовжила:

«Ідеться про те, щоб зробити ситуацію веселою, придумати різні рецепти, спробувати те, що ми ніколи раніше не робили. Анвар, звичайно, сумує за своєю родиною, і незабаром ми, сподіваємося, повернемося й побачимо їх… Але тепер, коли в нас з’явився весь цей додатковий час, ми просто максимально використовуємо його. І це було справді приємно. Ми намагаємось побачити світлий бік».