Новини

Дуа Ліпа в сльозах повідомила, що новий альбом «Future Nostalgia» прибуде раніше

23 марта 2020

Дуа Ліпа пересунула видання свіжого альбому «Future Nostalgia» на цю п’ятницю, 27-ме березня.

Спочатку проєкт мав вийти 3-го квітня. Про достроковий реліз співачка повідомила сьогодні (23-го березня) під час емоційного сеансу в інстаграм лайві. Крізь сльози вона припустила: глобальний хаос, викликаний пандемією коронавірусу, зіграв свою роль у змінах планів.

«Те, про що я хотіла поговорити, – це мій альбом. Щоразу, коли я розповідаю про свій альбом, у мені спалахують емоції . Здається, мені стало дещо ліпше після останніх кількох тижнів суцільної невизначеності. Я вагалася стосовно видання музики, думала, чи правильно це робити, коли люди страждають, – сказала Дуа, після чого розплакалася. – Я справді не бажала цього робити».

Ліпа додала:

«Сподіваюся, що альбом принесе вам певне щастя. І сподіваюся, що від цього ви усміхнетеся. Сподіваюся, це заохотить вас танцювати. Сподіваюся, ви будете мною пишатися».

Співачка також підтвердила: її наступний сингл з альбому називатиметься «Break My Heart». Прем’єра пісні була запланована на п’ятницю, але тепер перенесена на середу 25-го березня.

Виконавиця поділилася публікацією на фотохостингу:

«Ось те, що ви проґавили в моєму інста лайві: #BreakMyHeart + кліп тепер виходить цієї середи, 25-го березня + альбом #FutureNostalgia – цієї п’ятниці, 27-го березня».

Знаменитість також зазначила, що її майбутній євротур перенесений через кризу з коронавірусом. Нові дати концертів Дуа пообіцяла повідомити завтра, а решта – незабаром.

Вищезгадані новини з’явилися після того, як Ліпа приєдналася до гурту Brockhampton для створення переспіву його синглу «Sugar» і поділилася спортивним кліпом на пісню «Physical».

Окрім цього, артистка закликала шанувальників залишатися вдома під час спалаху коронавірусу разом із публікацією фрагментів тексту зі свого останнього синглу «Don’t Start Now».