Новини

Джа Рул потролив 50 Cent’а після того, як той викупив двісті квитків на його шоу

29 октября 2018

У Джа Рула та 50 Cent’а особлива річниця: двадцять років тому вони розпочали свій біф – вид привселюдної сварки в гіп-гоп-світі. У діяльності цих реперів немає жодного натяку на те, що їхня ворожнеча найближчим часом припиниться. Навіть більше: час од часу то 42-річний Джа Рул, то на рік старший за нього 50 Cent підливають оливи в багаття своїх непорозумінь. От 50, наприклад, звернув увагу на низьку вартість квитків, за якими можна потрапити на концерт Джа Рула 9-го листопада.

«Люди думають, що я планую піти й дивитися на це. Ха-ха, що ж оце мені зробити з п’ятнадцятьма баксами?» – написав артист в Інстаграмі. На цьому виконавець не зупинився. За словами репера, він викупив двісті передніх місць, щоб ті були порожніми під час концерту.

Згодом гітмейкер «Candy Shop» поділився в Інстаграмі фотошопленим знімком, на якому він зображений на порожньому секторі під час концерту Джа Рула. «Яке шоу. Я маю на увазі – просто неймовірне. Улаштуй це знову. Моя дитина побігла до вбиральні», – написав 50 Cent поряд зі світлиною, на якій він посміхається.

Рул поквитався із конкурентом. Він опублікував твіт зі словами «Я відчув себе у шкурі 50cent’а… Мені це подобається!» Відтак артист поділився на фотохостингу змонтованим знімоком Фіфа в перуці та з макіяжем, у коментарі до котрого він, зокрема, зазначив: «Цей вигляд тобі пасує».

Іще Джа оприлюднив кілька інших відредагованих світлин, якими натякнув на пристрасть творця «In Da Club» до інтимних іграшок, а також на тяжіння до жіночності.