Новини

Джанет Джексон та Лана Дел Рей відвідали показ Versace

21 сентября 2017

Фріда Джанніні та Донателла Версаче влаштували справжню конкуренцію на подіумі. Креативні директори провідних брендів Gucci та Versace показали нові колекції у межах Міланського тижня моди.

Донателла вже традиційно одягла своїх моделей у вінілові костюми, латекс і хутро. Правда, цього разу сміливість та сексуальність взяли гору над гламуром, який зазвичай притаманний вбранням дизайнера. Шипи на шиї, ланцюги на сукнях і чоботах, відверті вирізи і розрізи припали до душі Джанет Джексон та Лані Дел Рей. Знаменитості з перших рядів уважно слідкували за кожним рухом моделей. Вже у кінці показу Джанет сказала, що навіть уподобала одне вбрання, однак яке саме — не зізналася.

Креативний директор модного будинку Gucci і майбутня мама Фріда Джанніні представила зухвалі, сексуальні та футуристичні моделі. У її колекції панують характерні для осені кольори, строгі пропорції і щедре декорування. За словами дизайнера, нова жінка від Gucci холодна, але при цьому нескінченно елегантна. Особливо вдалися Фріді вечірні сукні, декоровані дрібною чорною сіткою, пір’ям, блискітками та металевими елементами.