Новини

Джаред Лето набрав вагу

21 сентября 2017

Роль Джареда Лето в стрічці «Далласький клуб покупців» така незвичайна, що просто не могла не привернути до себе увагу всього світу. Саме через неї днями фронтмена 30 Seconds to Mars поставили поряд із головними красунями кінематографа. І зробив це ніхто інший, як колега Джареда — Роберт Дауні-молодший. Під час нагородження його премією Hollywood Award за перемогу в номінації «Акторський прорив» екранний Тоні Старк пожартував, що Грета Гарбо, Грейс Келлі, Фей Данавей, Шарліз Терон та Джаред Лето — найвродливіші актриси своїх поколінь. Мабуть, якби Дауні-молодший знав, як важко було Лето на знімальному майданчику, то не шкилював би з нього привселюдно.

Джаред Лето, актор: «Він похвалив мене за гру, і мені надзвичайно приємно. Я старався. Підбори, воскова епіляція всього тіла, екстремальне схуднення, хворобливий вигляд — усе це ніщо в порівнянні з тим, що мені потрібно було зробити, щоб зрозуміти цю людину і втілити її на екрані».

Та Джаред шкидко відновив форму і вже наїв пухкі щоки. Розповідаючи про фільм, актор подякував режисеру за відсутність цілковито оголених сцен і за те, що йому не довелося робити інтимну епіляцію.

Джаред Лето, актор: «Сподіваюся, що спільнота трансвеститів і геїв буде пишатися мною. Головним чином за те, що я зіграв справжню людину і торкнувся далеко не однієї проблеми».

«Далласький клуб покупців» ще один фільм із Лето про наркоманію і всілякі збочення. Окрім цього, його незвичайна героїня ще й хвора на СНІД. У світовий прокат стрічка виходить 1 листопада.