Новини

Джастін Бібер дав приватний концерт-здійснення мрії

21 сентября 2017

Глядачкою співака стала група з 20 молодих шанувальниць. Саме вони й побачили приватний концерт артиста 27 травня. З цієї нагоди до Бібера приєднався гітарист Ден Кантер, який забезпечив акустичний супровід на події. Разом вони виконали такі хіти Джастіна, як «Hold Tight», «Baby», «Be Alright», «As Long as You Love Me» та «Boyfriend». Продовжуючи традицію серенад, Бібер узяв одну з дівчат за руку, коли виконував «One Less Lonely Girl». Для неї ця пісня прозвучала а-капела.

 

Після концерту шанувальниці поділилися своїм захватом від побаченого в соцмережах. «Він такий гарний. Не можу повірити, що зустрілася з ним. Він настільки досконалий і милий, і гарно пахне, о Боже! Джастін наймиліша персона, що коли-небудь була. Джастін сказав мені, що в мене чарівна усмішка. Життя наповнене», – написала дівчина.

Інша фанатка похвалилася на Твіттері світлиною шанувальницького наплічника з принтами голів Бібера, яку прокоментувала: «Джастіну сподобався мій наплічник. Він навіть розповів мені біблійну історію, пов’язану з цим. Мій наплічник демонструє те, що я любитиму його й у погані часи теж. Вісім років минуло і це нарешті сталося. Я люблю тебе більше, аніж здатні передати слова. Мене надихав його погляд. Він не зводив із мене очей».

 

 

 

Менеджер Бібера також опублікував знімок 21-річного виконавця і благословив його в коментарі: «Робити те, що має значення. Хороший чоловік».