Новини

Джастін Бібер прокоментував знімки папараці, на яких плаче

18 февраля 2020

Мисливці за світлинами заскочили гітмейкера пісні «Baby» у сльозах перед дружиною Гейлі Бібер 2018-го року. Тепер він розповів про інцидент у серії свого документального проєкту «Джастін Бібер: Сезони». За словами співака, тоді він був «емоційно переповненим» і «розчарованим».

В останньому епізоді, який побачили в понеділок 17-го лютого, виконавець пояснив:

«Я просто пам’ятаю, що боровся. Я пам’ятаю, наче був емоційно переповненим і розмовляв із нею, не знаючи, як говорити про певне, і просто відчував себе розчарованим. У моєму житті трапилось чимало всього, і це був момент у моєму житті, коли я був просто таким схвильованим… Нормальною людиною, що плаче».

Канадець бажає отримати більше співпереживання. Попри статус знаменитості, каже Бібер, у нього, як і в усіх, бувають важкі дні:

«Коли переглядаю різне в інтернеті, люди такі цікавляться: «Джастін засмучений, чому він засмучений?» Вони як би не дають мені дозволу засмучуватися. Я не маю дозволу бути людиною та проливати сльози. І стільки людей щодня розмовляють зі своїми дівчатами чи дружинами, або з їхніми матерями, і вони зламані, але поряд із ними немає камер, які це фіксують. Люди такі: «Чи все в гаразд? У нього нервовий зрив?» А я ж просто емоційний, і, знаєте, я думаю, це нормально».

Новий ютюб-серіал також пропонує короткий огляд того, як боротьба Джастіна з проблемами психічного здоров’я впливає на нього на професійному рівні. Там є кадри, як Бібер лежить на підлозі після того, як розхвилювався на зніманнях свого музичного відео на пісню «Yummy»:

«Було просто чимало, чимало людей, багато динаміки, багато всього. Мою голову переповнювало, і мені важко по-справжньому цим насолоджуватися. Але я знаю: деякі дні просто будуть такими. У будь-якому робочому просторі знайдуться ті кепські дні, коли ти просто почуваєшся на кшталт: «У мене хороша команда. Я повинен бути хорошим, але сьогодні мені просто непереливки». Думаю, що в той день мені було дещо кепсько».