Новини

Джастін Тімберлейк одружився

21 сентября 2017

Джастін Тімберлейк розпрощався зі статусом зіркового холостяка. Після кількох років стосунків, розриву та сотень чуток навколо особистого життя пари, Джастін та Джессіка Біл таки побралися. Парочка відгуляла весілля в італійському містечку Фазано. На святі були присутні родичі акторів та їхні найближчі друзі. Щоб заплутати папараці, пара спочатку доправила запрошених до Німеччини. А вже напередодні весілля Джеcсіка та Джастін орендували літак, яким гості прибули до Італії.

Зірковими гостями церемонії стали Джиммі Феллон, акторка Беверлі Мітчелл, Енді Самберг, Тімбаленд та інші. В інтерв’ю американському таблоїду новоспечене подружжя зізналось, що саме про таке весілля вони й мріяли. Свято складалося з двох частин: вечері на честь молодят та пляжної вечірки. На гостей чекали традиційні італійські страви, а також феєрверки та жива музика.

Нагадаємо, Джастін Тімберлейк та Джессіка Біл заручилися ще у грудні минулого року. Ще у вересні 31-річний Джастін разом з друзями відгуляв гучну холостяцьку вечірку у Лас-Вегасі.

aceshowbiz.com