Новини

Джастін Тімберлейк зображений у студії з Фарреллом Вільямсом. Планується сумісний трек?

21 сентября 2017

Чи варто очікувати нової співпраці Джастіна Тімберлейка та Фаррелла Вільямса? Саме на це натякає співак, опублікувавши 17 березня світлину, на якій він із продюсером і володарем «Греммі» сидить у студії. Тімберлейк, убраний у футболку та джинси, схоже, розмовляв із хітмейкером. Проте, чого саме стосувалася їхня бесіда, не сказано. До знімка тільки залишено стислий коментар: «Наразі».

 

Тим часом шанувальники не стримують емоцій з приводу побаченого. «Оце так! Скажена співпраця розпочалася!», – написав один фан, а інший додав: «Це має бути неймовірно!».

Тімберлейку не звикати до роботи зі Skateboard P (псевдонім Фаррелла). Раніше вони об’єднували зусилля для створення хітів «Senorita» і «Rock Your Body» із сольного альбому колишнього члена NSYNC за 2002 рік, що називається «Justified», а також композиції «I’m Lovin’ It».

Останній альбом Джастіна видано в вересні 2013. Тоді його «The 20/20 Experience – 2 of 2» дебютував на «Billboard 200» під першим номером. Те саме стосувалося і «The 20/20 Experience», що був представлений місяцями раніше.