Новини

Джастін Тімберлейк представив кліп «Man of the Woods», у якому знялася його дружина – акторка Джессіка Біл

2 февраля 2018

Сьогодні Джастін Тімберлейк представив свій довгоочікуваний альбом «Man of the Woods». Разом із цим релізом він оприлюднив іще один. 37-річний артист потішив шанувальників екранізацією заголовкового треку платівки. У кліпі знялася його дружина Джессіка Біл.

У творінні режисера Пола Гантера бачимо Джастіна, що ходить лісом, будує намет і грає в будинку на деревах. Потім він опиняється в барі, де танцює з Джессікою. А згодом у кадрі виринає багато Джастінів (його клони) і танцюристів.

Тепер, коли одна справа зроблена, в артиста попереду зріє інша. Джастін готується до виступу в перерві спортивної події – «Суперкубка». Нещодавно він провів прес-конференцію, під час котрої обговорив чутки про його майбутню співпрацю з Джеєм Зі та творче возз’єднання з Джанет Джексон.

Коли його запитали, чи запросить він на сцену спеціального гостя, Тімберлейк одразу ж відповів «Ні» і додав, що думав про таке. Замість цього він виведе до публіки свій гурт Tennessee Kid. «Вони – мої спеціальні гості, і я в захваті від того, що цього року запалюватиму на сцені. Буде вкрай весело», – поділився співак.

Також артсит заінтригував тим, що готує для виступу дещо таке, чого раніше на «Суперкубку» не бачили. Колишній учасник NSYNC не заглиблювався в подробиці сказаного. Але він зазначив, що виконає свій номінований на «Оскар» трек «Can’t Stop the Feeling!».