Новини

Джастін Тімберлейк представив строкатий кліп на пісню «Supplies»

19 января 2018

Хоч майбутній альбом Джастіна Тімберлейка й називаються «Man of the Woods» (у перекладі – «Людина лісів»), усі його дотепер представлені свіжі кліпи вельми футуристичні. Слідом за треком в електро-стилі «Filthy» артист учора поділився композицією «Supplie», продюсером котрої став Фаррелл Вілльямс, а також її екранізацією.

Сповнений візуальними ефектами ролик режисера Дейва Меєра починається з того, як Джастін понуро дивиться на стіну з телеекранів. На цій стіні виринають зображення різних подій, включаючи жорстокість поліції, протести, Гарві Вайнштайн тощо.

Відтак бачимо колишнього учасника бойзбенду з Ейзою Ґонзалес, котра грає його кохану. Мексиканська актриса розбирається з один із сторонніх і тікає з Джастіном. Після цього пара опиняється на капищі. Там видно й Фаррелла. А закінчується все постапокаліптичною сценою з групою дітей.

Реліз «Man of the Woods» очікується 2-го лютого. 17-го та 18-го січня Джастін улаштував прослуховування платівки шанувальникам. «Це справді особливий для мене запис, – зазначив на події співак. – Я дізнався, що ім’я мого сина Сіласа означає «людина лісів», тож це надихнуло мене на створення альбому. Сподіваюся, він вам сподобається».

До слова, шанувальники Прінса негативно відреагували на вечірку-прослуховування Тімберлейка