Новини

Джастін Тімберлейк, схоже, готовий видати новий альбом «Man of the Woods»

2 января 2018

Джастін Тімберлейк, швидше за все, представить свіжу платівку цього року. Усе говорить про те, що видання студійника неминуче.

Нещодавно співак згадував словосполучення «Man Of The Woods» і «Fresh Leaves», які стосуються музики та мерчендайзингу. Тож артистське повернення Тімберлейка-актора, певно, буде пов’язане з темою природи.

Якщо ви бажаєте підігріти інтерес щодо можливої назви альбому чи лід-синглу, завітайте на офіційний сайт Джастіна. Там лише видніється лого на простому тлі, але серед побаченого впадає в око абревіатура «MOTW».

Тим часом на сторінці виконавця у Твіттері бачимо нагадування про його майбутній виступ на цьогорічному «Суперкубку». Чимало людей досі пам’ятає інцидент, який стався на цій події чотирнадцять років тому. Тімберлейк тоді виступив із Джанет Джексон, у котрої сталася несправність одягу.

Новий альбом артиста буде наступником його дводискового «The 20/20 Experience» за 2013 рік.

У 2016 Тімберлейк також записав із Максом Мартіном саундтрек до «Тролів» під назвою «Can’t Stop The Feeling». Іще він співпрацював із гуртом Foo Fighters над треком «Make It Right» із їхнього дев’ятого альбому «Concrete & Gold».