Новини

Джастіна Бібера налякала шанувальниця

21 сентября 2017

Канадський виконавець залишив численних прихильників із розбитими серцями, коли цього вівторка, 22 березня, скасував зустрічі з ними під час туру «Purpose». Незабаром після анонсу новини в Інстаграмі, на «TMZ» виринули нові подробиці такого рішення співака.

Як повідомлялося раніше, 22-річний виконавець повідомив фанів в Інстаграмі, що зустрічі з ними завжди стомлювали та робили його нещасним. «Хочу, щоб люди усміхалися та були щасливими, але не за мій рахунок, оскільки я після цього завжди залишаюся з відчуттям емоційної та фізичної виснаженості, ледве не в депресію впадаю», – зазначив Бібер.

Згідно з «TMZ», рішення Бібера було викликано інцидентом на концерті в понеділок, 21 березня, коли «одержима та потенційно небезпечна фанатка» звідкись виринула й без попередження наблизилася до виконавця. Глядачка вже була в чорному списку бодігардів артиста, тому, як тільки стало відомо про її присутність, охорона відвела дівчину подалі від Бібера.

На сайті зазначають, що раніше траплялися випадки, коли скажені фани виривали волосся своєму кумирові, пошкоджували його вбрання і навіть заражали його грипом, але він, мовляв, ніколи не скаржився. Під час шоу в понеділок нічого подібного зі співаком не сталося, однак інцидент став тривожним дзвінком для команди безпеки Джастіна. Тож відучора шанувальники, які заплатили за групові зустрічі з канадійцем, зможуть лише бачити і розмовляти з ним без будь-якої тактильної взаємодії. Тим, хто заплатив від дев’ятисот доларів до двох тисяч доларів за зустрічі з Бібером віч-на-віч, пропонують забрати кошти назад.