Новини

Джей Ло показала звабливу обкладинку свого нового альбому

21 сентября 2017

Дженніфер Лопес зовсім не поспішає ділитися деталями майбутнього диску. І хоча до релізу восьмої студійної платівки залишилося трохи більше місяця, а латиноамериканська красуня лише зараз оприлюднила його назву. Щоправда титул альбому, м’яко кажучи, здивував фанів зірки своєю «креативністю». Джей Ло не спромоглася вигадати нічого кращого, ніж назвати свій диск «A.K.A.». Натомість обкладинка приємно вразила: на ній 44-річна співачка постала у дуже відвертій сукні, зайвий раз похвалившись своїми принадами.

Також зірка розповіла, що на альбомі будуть дуетні композиції із Робіном Тіке, Біг Шоном, Віз Каліфа, Френч Монтана та Tyga and Maxwell. Автором деяких композицій на альбомі став відомий розбишака Кріс Браун, а сама платівка продемонструє «більш сильну Дженніфер».

«Темою моїх пісень завжди було кохання. Любов, яку можна зустріти в казках і якої я дуже хотіла [в реальному житті] і прагнула. З роками я дізналася, що кохання є дещо іншим, ніж я собі уявляла. Нині я стала просто дорослішою», – зазначила в одному із своїх останніх інтерв’ю співачка.

Реліз «A.K.A.» відбудеться 16 червня. Нижче можна ознайомитися із обкладинкою альбому: