Новини

Дженніфер Еністон скаржиться на зайву вагу

21 сентября 2017

Дженніфер Еністон заявила: «Мій наречений робить мене гладкою». Буцімто Джастін Теру постійно готує смачнючу пасту, і вона вже зробила свою справу. За словами 45-річної зірки, останні кілька місяців активного поглинання карбонари змусили її задуматися над своєю вагою. Джен витрачає щодня по кілька годин на гімнастику і йогу, утім сенсу в цьому мало. Раніше акторка зізнавалася, що заздрить супермоделі Жизель Бундхен, адже та має досконалу фігуру. Однак форми Еністон — це  квіточки порівняно з Ліною Данем.

Ця знаменитість, очевидно, мало переймається власною зовнішністю і не збирається обмежувати себе в їжі. За це їй і дісталося на горіхи від телеведучої Джоан Ріверс. 80-річна зірка звинуватила Данем у пропаганді зайвої ваги, нездорового способу життя і діабету, через демонстрацію власного тіла. В інтерв’ю Говарду Стерну вона заявила, що Ліна дає людям таку настанову: «Усе гаразд, залишайтеся товстими, заробляйте собі діабет і помріть усі». А ще телеведуча нагадала про целюліт Данем і назвала її просто жахливою.

Гострий на слівце Говард одразу ж натякнув Джоан, що вона й сама далеко не Дюймовочка. Не кажучи вже про постійні вливання ботексу і зловживання пластичними операціями. Сама ж Данем поки що ніяк не прокоментувала закидів підстаркуватої Ріверс. До речі, Джоан славиться коментарями на адресу зірок. Так, кілька місяців тому вона назвала доньку Кім Кардашіан і Каньє Веста, Норс, потворною.