Новини

Дженніфер Лопес може стати вашими «ліками», як зазначено в її новій співпраці з Френчем Монтаною

4 апреля 2019

Наприкінці минулого місяця Джей Ло дражнила, що має сумісне творіння з Френчем Монтаною. Довгоочікувана пісня під назвою «Medicine» нарешті дісталася слухачам одного з радіошоу. Це – уже третя співпраця виконавців. 2014-го вони записали треки «I Luh Ya Papi» і «Same Girl».

У композиції, де виділяється чіпка мелодія горну, Дженні зазначає: «Думаю, тобі потрібні певні ліки. Я можу бути ними, еге ж». Тим часом Френч читає реп: «Крихітко, ти надіслана з небес, еге ж, мої ліки».

Кліп на пісню представлять у неділю 7-го квітня.

Після видання пісні виконавиця поговорила під час інтерв’ю про майбутній кліп, а також розповіла про приємні відчуття, які пов’язана зі співом: «Це – моє перше кохання. Це те місце, де я почуваю себе живою. Аж до сьогодні. Мені дуже подобається робити те, що я роблю. Найбільшу любов я відчуваю, коли виконую музику перед людьми. Я завжди почуваюся вдома, коли співаю».

Нині Дженні готується до гастролей «It’s My Party: The Live Celebration», котрі присвячені її цьогорічному ювілею. 24-го липня зірці виповниться півстоліття.

Згідно з прес-релізом, шанувальникам обіцяно безперервну вечірку з сумішшю нових і класичних гімнів Дженніфер, демонстрація хореографії, сліпучий гардероб, технології та декорації, від котрих звисає щелепа, і весь можливий гламур та ого-чинник, які можуть чекати шанувальники від виконавиці «Jenny from the Block».

Турне розпочнеться з двох шоу 2-го та 8-го червня в Інґлвуді, Каліфорнії, і завершиться 26-го липня в Маямі, Флориді. Квитки розповсюджують для широкої публіки з п’ятниці 29-го березня.