Новини

Дженніфер Лоуренс порвала з Крісом Мартіном через Гвінет Пелтроу

21 сентября 2017

Минулі стосунки Кріса Мартіна заважають йому налагодити нові. Кілька різних джерел повідомили виданню «People», що Дженніфер Лоуренс не може збагнути взаємини між вокалістом Coldplay та Гвінет Пелтроу. Вона, мовляв, помітила, що колишні чоловік і дружина досі дуже прив’язані одне до одного, хоч і розлучилися ще в березні. Саме тому Дженн не бачить підстав надалі зустрічатися з Крісом.

«Вони поквапилися з цим романом. Для неї важко зрозуміти почуття між Крісом і Гвінет», – розповів один інсайдер, а інший долдав: «Саме Лоуренс вирішила порвати з Мартіном. Вона втомилася від прискіпливої уваги до їхніх стосунків, і на її думку Кріс та Гвінет перебувають занадто близько одне від одного, що підозріло комфортно. Ця ситуація була для неї дивною».

Про те, що Кріс Мартін оселився неподалік від колишньої, згадувалося в попередньому матеріалі.

24-річна Дженніфер Лоуренс і 37-річний Кріс Мартін припинили зустрічатися після чотирьох місяців знайомства. Це, за словами особи, наближеної до екс-пари, був серйозний учинок, але з іншого боку – не такий вже й важливий. Щоб це зрозуміти, мовляв, достатньо побачити Лоуренс. Вона нині веселиться і отримує задоволення від життя з іншими людьми. При цьому стосунки з Мартіном для неї далеко позаду, й акторка більше ними не переймається.