Новини

Джеймс Артур працює з Ніколь Шерзінґер над «сюрпризом»

22 мая 2020

Джеймс Артур переміг на шоу талантів 2012-го року, де його наставницею була Ніколь Шерзінґер. Відтоді артисти на зв’язку.

32-річний гітмейкер «Say You Won’t Let Go» повідомив: тепер вони з 41-річною учасницею дівочого колективу Pussycat Dolls готують секретний проєкт.

«Нині я працюю з Ніколь. Не можу сказати, над чим саме, але думаю, це буде приємний сюрприз. Ми зібралися й подумали: «Як ми можемо розважати шанувальників під час цього блокування?»» – сказав Артур.

Про те, як гітмейкерка «Don’t Cha» підтримувала Джеймса впродовж років, співак розповів газеті «The Sun»:

«Ми постійно спілкуємось, вона дуже підтримує. Вона прийде на будь-якому шоу, котре може влаштувати, як горда наставниця».

Виконавець «Impossible» також розповів про фінансові випробування після того, як він «випалив» усі гроші, зароблені завдяки талант-шоу й однойменному дебютному альбому, який видав через рік після перемоги на конкурсі.

Він сказав:

«Я був у боргах на сотні тисяч фунтів. Я давав концерти в Молдові через суботу, щоб сплачувати оренду та борги. Це були важкі часи. Я заробив чимало грошей після конкурсу й свого першого альбому. Не знаю, як я все це випалив».