Новини

Джейсон Деруло потішив шанувальників перевдяганням у Людину-павука

25 мая 2020

Джейсон Деруло перевтілився на Спайдермена. Минулої суоти, 23-го травня, гітмейкер «Want to Want Me» відреагував на вірусний виклик у тіктоку.

30-річний артист виклав півхвилинне відео. Починається воно з протирання дзеркала у вбиральні. Потім сцена змінюється: руку знаменитості кусає павук. Джейсон струшує комаху та продовжує те, що почав, але обертається в Людину-павука. Невдовзі він стріляє павутиною та здіймається вгору.

«Із великою силою настає велика відповідальність», – прокоментував кліп артист.

Відео назбирало три мільйони переглядів. Чимало з тих, хто його переглянув, звернули увагу не на спецефекти, а на сині штани Деруло. У коментарях дехто написав про це:

«Усе, що я бачу – [емодзі-баклажани]»; «Усе, що я бачу – це чарівна паличка»; «Ти випадково залишив банан у штанях».

Співак не вперше засвітив своєю «мужністю». У листопаді 2019-го Джейсон виклав свій знімок у щільних шортах. Хтось із шанувальників помітив його опуклість і запитав: «Яку тварину ти ховаєш у штанах?» На що Деруло відопвів: «Анаконду».

Пізніше він видалив світлину.

Відповідь артиста на виклик «Протри це/Wipe It Down» з’явилася всього кілька днів потому, як Деруло в іншому тікток-відео, здавалося, утратив два передніх зуби. Це сталося, коли він спробував з’їсти кукурудзу на качані, котрий прикріпив до електричного дриля.

Перед тим, як стався нещасний випадок, співак сказав:

«Гей, ви бачили це? Я завжди хотів спробувати це. Лайвгак».

Чимало користувачів припустило в коментарях, що відео редаговане. Хай там як, артист залишив до нього обрамлення:

«Не робіть цього».