Новини

Джо Уолш презентував сольний альбом

21 сентября 2017

Гітарист гурту Eagles розповів про деталі створення платівки.

Джо Уолш випустив перший за двадцять років сольний альбом, який має назву Analog Man. Гітарист легендарного гурту Eagles розповів, що намагався дотримати олдскульного стилю і зробити нові пісні простими для сприйняття. За словами Уолша, сучасний світ став складним із розвитком цифрових технологій, і йому не дуже до вподоби той факт, що  люди дедалі більше часу проводять у віртуальному вимірі.

Джо Уолш, гітарист Eagles: «Я не хочу, щоб люди подумали, що я старий відлюдник, котрий щойно вийшов із лісу. Але, знаєте, нам ще треба з’ясувати, до чого приведе цифрова епоха. Я не знаю, чи вона працює на нас, чи навпаки. Побачимо, що із цього буде».

Презентація альбому Analog Man відбулася в Нешвіллі на дні народження Рінго Старра. Серед дванадцяти треків, що ввійшли до диска, є й спільна композиція з екс-учасником Beatles. Уолш також співпрацював із Старром під час запису його платівки «Ringo 2012». Уже найближчим часом Джо Уолш вирушить в американське турне, яке триватиме до листопада цього року.

aptn