Новини

Джон Ледженд і Синтія Еріво представили студійну версію переспіву «God Only Know»

21 сентября 2017

Під час виступу на «Греммі» у сегменті пам’яті, Джон Ледженд і британська співачка Синтія Еріво виконали кавер пісні «God Only Knows» за 1966 рік гурту The Beach Boys. Тепер переспів доступний у мережі для вивантаження.

 

На головній церемонії Американської академії звукозапису Ледженд і Еріво вшанували Леона Расселла, який помер у листопаді 2016. Дует легко виконував композицію, тим часом на екрані мигтіли знімки Принца, Джорджа Майкла, Фіфа Доуґа й інших покійних знаменитостей.

Ледженду не звикати до «Греммі». Його номінували 27 разів, додому він забрав 10 перемог, у тому числі статуетку за «Найкращого нового артиста» 2006 року. А от Еріво дебютувала на сцені музичної події. Її та колег із музичної вистави «Квіти бузкових полів» удостоїли премії «Найкращий мюзикл-альбом».

На додаток до згадки Расселла, інші артисти теж влаштували окремі триб’юти Принцу та гурту Bee Gees. Бруно Маркс і The Time вшанували Принца виконанням його пізніх треків «Jungle Love» і «Let’s Go Crazy», а Демі Ловато, Торі Келлі, Андра Дей і Little Big Town відзначили 40-річчя саундтреку гурту до фільму «Лихоманка суботнього вечора», заспівавши «Staying Alive», «Tragedy», «Night Fever» й інші  композиції.