Новини

Джон Ледженд представив вінтажний кліп на пісню «Penthouse Floor», над якою працював із Chance The Rapper’ом

16 октября 2017

Слідом за виданням п’ятого студійного альбому «Darkness and Light» 2 грудня 2016-го Джон Ледженд нарешті представив музичний ролик на трек «Penthouse Floor», до створення котрого долучився й Chance The Rapper. Прем’єра відбулася вчора, 12 жовтня.

Співак й автор пісень, відомий своєю зацікавленістю соціальними питаннями Америки, у п’ятихвилинному кліпі оприлюднив потужну звістку. Він утілив працівника висококласного закладу. Екстравагантний інтер’єр підкреслює заможність і статус будь-якого гостя, який туди ходить. Тим часом під готелем збираються протестувальники, що піднімають транспаранти з написами «Жінки – це майбутнє», «Життя чорних важливе» й іншим змістом.

 

Шанувальники тепло зустріли відео. Один із них написав коментар: «Друже, це – чарівна пісня та музичне відео, які демонструють людей у позиції влади, і в той же час підкреслюють нам, що всі ми просто люди без багатства та впливу».

У недавньому інтерв’ю із «Complex» Ледженд розповів, що саме хотів донести в кліпі. За словами артиста, він бажав розповісти про людей, роль котрих у суспільстві не оцінена. А саме – осіб робітничого класу, так званих «синіх комірців», із сім’ї котрих вийшов сам співак.

Лонгплей «Darkness and Light» налічує дванадцять пісень, у тому числі й сумісний трек із переможцем «Греммі» Chance The Rapper’ом, а також композицію «Darkness and Light» із Бріттані Говард і «Overload» із Miguel’ем.