Новини

Джон Ледженд відреагував на слова ненависника щодо свого батьківства

28 февраля 2018

До чого тільки не чіпляються особливі користувачі в соцмережах. Одним те не подобається, іншим – те. От і Джон Ледженд зіштовхнувся з обуреною особою.

Нещодавно співак поділився в Інстаграмі знімком, на якому зображений із донькою Луною. Під час прогулянки він ніс її на руках. «Так набридло бачити, як вони її носять. Ніби їй не треба ходити», – написав один із зацікавлених життям знаменитості та його сім’ї.

«Так, це було смішно, – відгукнувся про випадок Джон під час інтерв’ю на «Entertainment Tonight». – Є такі індивіди, які побачили ваш знімок і судять вас за те, як ви живете. Найкраща порада для всіх нас – нехай батьки будуть батьками, і не критикуйте, послуговуючись лише побаченим у соцмережах».

У той час, коли Джон ще не відповів на коментар, його дружина Кріссі Тейґен випередила його. «Ви так від цього стомилися? Це так засмучує вас і викликає невдоволення. Нам так шкода, що ми спричинили вам, королево голландська та всесвіту, такі незручності. Що ми можемо зробити, щоб вам стало краще, янголятко?», – написала друга половина Джона Ледженда.

Хітмейкер пісні «All of Me» наразі очікує з Кріссі на появу другої дитини. Модель нещодавно розповіла про боротьбу з післяпологовою депресією та відновлення після перших пологів.

«Чи хвилює мене це тепер, коли я вагітна цим маленьким хлопчиком? Так, – поділилася Тейґен під час інтерв’ю з приятелькою та перукаркою Джен Аткін. – Але ще я знаю, що коли це станеться, то я буду до цього готова. Навколо мене неймовірні люди, які допоможуть».