Новини

Джон Ледженд відзначив день народження в повітрі

28 декабря 2017

Хітмейкер «All of Me» планував провести день за відпочинком, але він та його дружина-модель Кріссі Тейґен увечері 26-го грудня зіштовхнулися з тривалою затримкою. Літак, який мав летіти до Токіо, повернувся в Лос-Анджелес, бо на борту виявився пасажир із неправильним квитком.

Кріссі, яка вагітна другою дитиною музиканта, написала про інцидент серією повідомлень у Твіттері. Зірка моди підтвердила, що вони летіли вже чотири години, аж тут пілот повідомив про повернення.

Зрештою вони знову злетіли, але інцидент означав, що Джон відсвяткую початок свого дня народження в небі, а не на японській землі.

Кріссі поділилася знімком свого чоловіка, який начепив святковий ковпачок. Світлину вона прокоментувала: «Це – Джоновий день народження тут, у небі! Бажаю Джонові Ледженду веселого дня народження!».

Годину потому вони прибули в Токіо. Мати-манекенниця зазначила, що вони вирішили змінити розклад поїздок, аби оговтатися після мандрівки та призвичаїтися до міста:

«Ми тут! Ми пішли вперед і скасували наш проміжний політ до Нагої та тригодинний переїзд машиною зі… зрозумілої причини… але ми раді залишитися в Токіо! Ми знову почуваємося молодими закоханими. Відтоді, як мали закручені пригоди 2012-го року».

Схоже, пара подорожує без первістка. Їхня однорічна донька Луна, пишуть, проводить час із дідусями та бабками у Лос-Анджелесі.