Новини

Джон Траволта поцікавився в Пітбуля, чи може він скопіювати його голомозий стиль

23 апреля 2019

Зірка «Кримінального чтива» Джон Траволта зголив свої пасма на початку цього року. В інтерв’ю для «Extra» він пояснив, що на таку зачіску його надихнув Пітбуль, справжнє ім’я котрого – Армандо Крістіан Перес. Актор мав нагоду розгледіти виконавця, коли той залишав відтиски своїх кінцівок під час грудневої церемонії біля Китайського театру TCL.

Нині Пітбуль підтвердив, що коли 65-річний Джон тільки-но зібрався голити голову, то насамперед поцікавився його думкою.

«Що ж, коли я був там [на церемонії], він сказав: «Гей, дядьку, мені подобається вигляд із бородою та виголеною головою. Чи буде круто, якщо я теж так зроблю?» [І я відповів…] «Еге ж!» » Це Джон Траволта, дядьку. Він на висоті», – пригадав репер під час шоу Джиммі Феллона 22-го квітня.

Під час розмови Пітбуль також поділився планами підготувати біографічний мюзикл про своє життя, а ще зазначив, що вельми наполегливо працює над низкою таємних проектів.

На телешоу Пітбуль просував анімаційний фільм «Ugly Dolls. Ляльки з характером», у котрому озвучив персонажа на ім’я Ugly Dog.