Новини

Джонні Депп, Меріл Стріп та Джастін Бібер допоможуть «Хулігану»

21 сентября 2017

Джонні Депп, Меріл Стріп і Джастін Бібер відстоюють права підлітків переглядати агресивні фільми. Голлівудські зірки вважають, що молодшій категорії кіноманів можна дивитися стрічку «Bully».

Зірки американського кінематографа, музики та моди вирішили підтримати творців документального фільму «Bully». «Bully», у перекладі з англійської «Хуліган»,— це фільм про насилля серед підлітків. Стрічка відомого режисера-документаліста Лі Хірша охоплює період 2009-2010 років. Картина порушує проблему насилля в американських навчальних закладах, об’єктами якого стають підлітки. Одна з історій розповідає про двох учнів, які наклали на себе руки після знущань у школі. Наразі фільм заборонили переглядати підліткам. Кіно зарахували до розряду «R». Згідно з рейтингом Асоціації кінокомпаній Америки, це означає, що стрічку дозволено дивитися аудиторії з 13 до 17 років тільки в присутності батьків.

Втім, чимало знаменитостей, серед яких актори Джонні Депп і Меріл Стріп, співак Джастін Бібер, дизайнер Томмі Хілфігер та інші, виступили проти «R» рейтингу картини. На їхню думку, кіно треба дозволити бачити й 13 аудиторії. Зірки переконані, що стрічка на гостру соціальну тему має бути доступною глядачеві. Тому вони підтримали петицію фільммейкерів, надіслану до Асоціації кінокомпаній Америки. До того ж, Меріл Стріп із дочкою планують влаштувати спеціальний захід у Нью-Йорку на користь фільму. А Томмі Хілфігер пообіцяв випустити серію футболок із закликом не цькувати «Хулігана».

aceshowbiz.com