Новини

Джонні Депп знявся в новому кліпі Пола Маккартні

21 сентября 2017

Свіжий ролик екс-учасника легендарного гурту The Beatles знятий на пісню «Early Days». Чорно-біле відео починається з того, як сер Пол співає і грає на акустичній гітарі в супроводі блюзових музикантів. Джонні Деппу в відео відведена не головна увага. Актор і виконавець постає в кадрі подекуди, теж із шестистрункою в руках. І це ще не всі знаменитості, які були присутні на знімальному майданчику. Спостерігала за екранізацією, однак не потрапила до кліпу, американська співачка і поетеса Патті Сміт.

Режисер Вінсент Хейкок задумав цей ролик, як данину пам’яті музичним починанням Джона Леннона і Пола Маккартні. Кліпмейкер надихнувся розмовами з Полом:

«Їхня історія за своєю суттю унікальна. Двоє малих хлопців, пристрасних до музики, створили свій дружній бенд. Це відео про них і про кожен колектив, кожну дитину, яка пізнала на своєму творчому шляху як злети, так і падіння. Їхня унікальна історія і стала відправною точкою для створення кліпу про музикантів 50-х років у Міссісіпі».

Локаціями для знімань послугували місцеві церкви, школи і музичні магазини Лос-Анджелеса, Міссісіпі, Фарадея та інших міст. За словами Хейкока, ці локації були дуже вдалими. Окрім того, Пол Маккартні, Джонні Депп і Патті Сміт створили під час екранізації веселу атмосферу, тож усі учасники знімань працювали із задоволенням.

«Early Days» – пісня з шістнадцятого сольного альбому Маккартні під назвою «New», який артист видав торік. З екранізованою версією композиції можна ознайомитися нижче.