Новини

Джордін Спаркс заспівала з бойфрендом

21 сентября 2017

Артист каже, що співпрацювати з коханою, співачкою Джордін Спаркс,— не те саме, що прогулятися в парку. Щоб опинитися на одній музичній хвилі, пара тривалий час репетирувала.

Джейсон Деруло, співак: «Спочатку працювати з Джордін було доволі незвично. Все-таки вона моя дівчина й це створює певну атмосферу. Однак, я думаю, усе було природно. Ми розібрали шість чи сім пісень, перш ніж зрозуміти, що композиція, обрана для альбому, ідеальна. Цією композицією стала «Vertigo». Пісня вийшла сексуальною. При цьому в ній немає свистків чи дзвоників, а лише наші голоси і фортепіано».

«Talk Dirty» — третій студійник 24-річного автора-виконавця. Минулого вересня відбувся міжнародний реліз платівки. Тоді вона мала іншу назву — «Tattoos». До перейменованої американської версії диска увійшли чотири нові треки.

Джейсон Деруло, співак: «Я написав близько трьохсот пісень, аби переконатися в тому, що цей альбом чимсь особливий. Мені хотілося, щоб кожна пісня справляла незабутнє враження. Такий підхід допоміг мені забути про свою болючу травму. Тринадцять годин студійної роботи щодня стали для мене полегшенням».

Джейсон Деруло травмував шию 2012 року. Сталося це під час однієї з репетицій. Тоді виконавцеві довелося призупинити роботу і п’ять місяців проходити реабілітацію та фізіотерапію.