Новини

Джуліан Касабланкас: «Я нічого не відчуваю, граючи пісні The Strokes»

21 сентября 2017

В інтерв’ю журналу «Rolling Stone» Джуліан Касабланкас зізнався, що нині мало отримує задоволення від виконання репертуару The Strokes.

Джуліан Касабланкас, рок-музикант: «Мені й досі подобається спостерігати за реакцією людей [на концертах The Strokes]. Та чи почуваю я щось співаючи? Ні».

Музикант зізнався, що звичайні люди отримують більше задоволення від виконання пісень The Strokes, ніж він сам.

Джуліан Касабланкас, рок-музикант: «Якось я став свідком, як дехто виконував у пустому барі кавер-версії на відомі хіти, які він вивчив, можливо, за два дні до цього. Очевидно, він отримував більше задоволення, співаючи «Last Nite» (один з хітів групи The Strokes – прим. ред.), ніж я. Це викликало у мене посмішку».

Також музикант пояснив, що не варто ототожнювати комерційний успіх із якістю матеріалу.

Джуліан Касабланкас, рок-музикант: «[Успіх] змушує вас почуватися принизливо і ніяково, навіть якщо ви усе зробили правильно. Це так само, як з акторами. Якщо фільм матиме шалений успіх в прокаті, то вони зроблять ще з десяток подібних, бо думатимуть, що це подобається людям… Але якщо дещо має комерційну цінність, то це зовсім не означає, що воно є якісним».

Стосовно майбутнього The Strokes, то воно залишається доволі туманним. Хоча минулого місяця Касабланкас повідомив, що гурт міг би почати працювати над новим альбомом вже на початку наступного року.