Новини

DZIDZIO заспіває медляк

21 сентября 2017

Попри щільний гастрольний графік музиканти колективу DZIDZIO не забувають і про написання нового матеріалу, яким невдовзі потішать своїх відданих фанів.

Дзідзьо, фронтмен гурту: «… Наші прихильники дивуються, чого немає нічого нового. Всі чекають нових пісень, кліпів, нових фільмів. Ми не забуваємо, працюємо, є дуже багато нових пісень, ідей, фільмів, які чекають свого часу! І ми думаємо, яку би краще дати першою. А поки що то має бути тиша. Як затишшя перед бурею. Особливо в такий нелегкий і важливий для України час».

Творчі плани гурт DZIDZIO максимально тримає в секреті. Але хлопці обіцяють, що більшість їхніх нових пісень, як і завжди, звернені до українських дівчат, яким вони зізнаються у своїх найщиріших почуттях. Дзідзьо навіть обмовився, що на всіх фанів чекає другий за всю творчість гурту «медляк», оскільки першим є повільна версія пісні «Ja Cie Kocham».

Дзідзьо, фронтмен гурту: «Я завжди кажу до всіх артистів: майте десять скорих пісень і одну повільну в своїй програмі, і то буде найкраще! Ще пишемо сценарій до нового інтернет-фільму, який знову буде без цензури. Думаю, шо цього разу заставлю Лесика писати сценарій, а Юліку дамо більше тексту, бо всі жаліються, шо мало говорить. Як називатиметься фільм і про що буде – поки що не скажем. Буває так, що назва фільму приходить на думку вже в процесі зйомок!».

Нагадаємо, що кількома місяцями раніше гурт DZIDZIO випустив пісню про ідеальний міжнародний союз сердець.