Новини

Ед Ширан через природну потребу двічі зупинив шоу в Кардіффі

25 июня 2018

Солдаут солдаутом, а справляння нужди ніхто не скасовував. Саме вона змусила британського поп-артиста Еда Ширана двічі залишати публіку наодинці під час концерту в Кардіффі, Уельсі, 23-го червня.

Виконавець «Shape of You» давав третій із чотирьох послідовних концертів на тамтешньому стадіоні. Аж тут він поставив шоу на паузу, щойно виконав пісню «Galway Girl».

«Я виступаю з чотирнадцяти років і так не вчиняв. Нині я до цього вдався перед шістдесятьма тисячами людей», – пожартував Ед, коли повернувся з убиральні, повідомляє «BBC».

Ширан, котрий пив чимало води протягом першої частини шоу, зупинив музику вдруге всього через три треки. Тоді він якраз був посеред композиції «Photograph». «Мені дуже шкода, Кардіффе», – вибачився артист і знову помчав із метою полегшення за лаштунки.

Відтак артист повернувся до того місця, де зупинився, і завершив концерт без додаткових перерв. Скидалося на те, що шанувальники поставилися до його природних потреб зі співчуттям.

«Коли тобі треба пі-пі, терпіти не можна. Цілковито неймовірне шоу», – ідеться в одному з глядацьких коментарів, опублікованих у Твіттері після концерту. В іншому читаємо: «Яка ніч! Це було фантастично. Сподіваюся, ти справився з природною потребою».

Сам артист вирішив про цей випадок у соцмережах не писати.

Шоу відбулося через день після того, як соул-легенда Лайонел Річі, який нині також гастролює, потішив своєю появою публіку під час п’ятничного концерту Ширана. Пізніше вони разом насолоджувалися наїдками.

«Прекрасна вчорашня вечеря з чудовою людиною», – написав Ед біля викладеного знімка.

Наразі артист перебуває на екваторі свого туру «÷ (Divide)», який триватиме до листопада.