Новини

Ед Ширан дражнить новим студійником і оголосив перерву від соцмереж

21 сентября 2017

Після напружених і успішних творчих років Ширан планує тривалу відпустку. Британський рудоволосий артист оголосив в Інстаграмі, що проведе більшу частину 2016 подалі від соцмереж і зробить дещо з того, що йому не вдалося під час гастролей.

«На деякий час я зроблю перерву в користуванні телефоном, електронною скринькою і всіма соцмережами. Останні п’ять років я був у такій дивовижній мандрівці, але я спостерігав за світом посередництвом зображень, а не власними очима, тож я скористаюся можливістю робити те, що хочу, і бути там, де заманеться, подорожувати світом і подивитися все, що я проґавив», – зазначив він у повідомленні, яким поділився тринадцятого грудня.

Щоб допомогти шанувальникам справитися з його тимчасовою відсутністю, 24-річний артист запевнив, що повернеться з новим альбомом. Платівка, пообіцяв Ед, буде ліпшою за дві його попередні – «X» 2014 і «+» 2011 років.

«Моїй родині та друзям: якщо ви любите мене, ви зрозумієте моє бажання перепочити. Моїм шанувальникам: третій альбом у роботі, і він – найкраще з того, що я досі робив. Побачимося наступної осені і дякую, що ви такі чудові», – додав Ширан.

На додаток до мандрів, під час відпустки Ширанові зроблять операцію. Нещодавно він підтвердив, що пошкодив барабанну перетинку, коли невдало стрибнув із яхти раніше цього року. «Я повинен зробити операцію на вусі в січні, оскільки я необачно зістрибнув із високої яхти і вдарився ним», – сказав Ед.