Новини

Ед Ширан одружився з Черрі Сіборн

28 августа 2018

Ед Ширан пов’язав себе шлюбними путами із Черрі Сіборн, із якою зустрічався тривалий час. Виконавець пісні «Perfect» підтвердив новину в понеділок, 27-го серпня, під час інтерв’ю в американському новинному шоу «Access Hollywood».

Ширан поспілкувався з репортером Скоттом Евансом. За словами виконавця, йому було неважко зберігати новину про весілля в таємниці, оскільки ви любить, щоб особисте життя залишалося особистим. І те, що співак не наддав жодних подробиць про те, коли та де відбулося одруження, тільки підтверджують вищесказане.

Ед заручився з обраницею на новорічну ніч 2017 року. Поп-артист поділився цим із шанувальниками в Інстаграмі: виклав полароїд-знімок, на якому обіймає та цілує Черрі. Світлину він тоді прокоментував словами: «Просто перед Новим роком став нареченим. Ми дуже щасливі та закохані, наші коти також тішаться».

У лютому Ширан заперечував, що став під вінець із Сіборн. Чутки активізувалися після того, як на його безіменному пальці помітили срібну каблучку. Під час інтерв’ю на червоній доріжці «Brit Awards» у Лондоні Ед запитали про це, а він відповів: «Це – заручальна каблучка».

У нього також поцікавилися, коли він одружиться з обраницею. «Це буде ситуація на кшталт цієї, коли ніхто не знає», – відрізав Ед. 

Стосунки Еда та Черрі розквітли 2016-го року, коли співак відпочивав від кількох років безперервних гастролей.