Новини

Екранізація хіта «Despacito» стала першим кліпом, який переглянули чотири мільярди разів

16 октября 2017

Минуло дев’ять місяців із моменту видання хіта «Despacito» Луїса Фонсі та Дедді Янкі, але, здається, пісня ще досі чіпляє людей. Музичне відео на неї оприлюднили 12 січня, і 3 серпня він став найпопулярнішим на Ютьюбі, перевершивши за кількістю переглядів «See You Again» Віза Халіфи та «Gangnam Style» Сая. А в середу 11 жовтня музичний ролик подовжив свій успіх, установивши наступний рекорд на відеохостингу: уперше в історії з’явилося відео, яке переглянули чотири мільярди разів.

Після оголошення Фонсі висловив удячність у Твіттері. Він написав іспанською: «Чотири мільярди переглядів! Дякую за підтримку сім’ї. Дякую Пуерто-Рико».

 

У перекладі англійською назва пісні «Despacito» звучить як «повільно», але як показує ютьюб-статистика, нічого спільного з цим словом успіх треку не має. З’ясувалося, що сто мільйонів переглядів відбулися всього за півтора тижня. Тобто щодня кліп переглядали в середньому 14,7 мільйона разів. Це вищі показники, аніж у кліпу «Look What You Made Me Do» Телор Свіфт, який щодня акумулював близько 12,3 мільйона переглядів. На рейтинг не вплинуло навіть те, що кантрі-поп-виконавиця представила свій музичний ролик значно пізніше, аніж дует свій.