Новини

Ексклюзивно на М1: 1 червня love’ть ритм разом із MONATIK!

31 мая 2019

1 червня MONATIK презентує свій третій студійний альбом на головній спортивній арені країни — НСК “Олімпійський”. Режисером-постановником “Love It Ритм” виступить Денис Стульников, яким разом із MONATIK створював найнеординарніші творчі концепції. Заради цієї музичної події, яка вже обіцяє стати потужним вибухом, фанати виконавця зберуться з усіх куточків країни!

Телеканал М1 дає унікальну можливість стати частиною грандіозного шоу! Будьте разом із нами, починаючи з 17:00! Дивіться прямі включення з п’яти точок на НСК “Олімпійський”. А о 21:15 ексклюзивно тільки на М1 — початок феєричного концерту INTRO (Stadium Show LOVE IT ритм) та LOVE IT ритм.

Плануєте love’ти ритм і момент наживо? На території НСК шукайте фотозону “M1 Music Awards”, робіть миттєві фото — та отримуйте ексклюзивний промо-код на знижку на квиток на “M1 Music Awards. П’ять”. А на тих, хто зробить найкреативнішу світлину, очікуватиме приголомшливий сюрприз! Деталі дізнавайтеся безпосередньо на фотозоні та у соціальних мережах телеканалу М1.

17:00-21:00 — прямі включення з НСК “Олімпійський”

21:15 — MONATIK — INTRO (Stadium Show LOVE IT ритм), LOVE IT ритм