Новини

Еллі Голдінг обіцяє випустити новий альбом до кінця року

21 сентября 2017

Відомом, що у роботі над третім студійником Еллі допомагають Макс Мартін та давній соратник Джим Еліот. Майбутня платівка стане послідовницею випущеного три роки тому лонгплею «Halcyon» та відкриє нову главу у творчості співачки після її всесвітнього успіху синглу «Love Me Like You Do» – саундтреку до стрічки «50 відтінків сірого».

«Я не знаю, чи правильно охарактеризувати його словом «більше», [проте воно найкраще підходить для опису]. Він [альбом] буде більш цікавим, більш амбітним, більш сміливим. На ньому я спробувала набагато більше різних речей, ніж на попередніх платівках. І він буде більш акустичним», – заінтригувала виконавиця.

Нагадаємо, що працювати над новим релізом співачка розпочала ще минулого року. Тоді Еллі завірила своїх прихильників, що обов’язково випустить платівку не пізніше 2015 року.

«Що ж, альбом уже на підході… Він практично закінчений і побачить світ цього року. Навіть якщо його реліз доведеться робити 30 грудня – якраз на мій день народження, він усе одно вийде до кінця цього року», – запевнила своїх прихильників Голдінг.