Новини

Еллі Ґолдінг поділилася подробицями подвійного альбому з Juice WRLD’ом, Діпло й іншими колегами

28 мая 2020

Еллі Ґолдінг повідомила подробиці свого майбутнього подвійного альбому «Brightest Blue», котрий має включати співпрацю з покійним Juice WRLD’ом і з низкою інших артистів. Повний трекліст можна переглянути внизу новини.

«Brightest Blue» повинен прибути 17-го липня на «Interscope Records» і включати вісімнадцять композицій, серед котрих будуть дорелізові сингли «The Brightest Blue» і «Power».

На додаток до Діпло та Juice WRLD’а, у нещодавно оприлюдненому треклісті також знайдеться місце колабораціям із serpentwithfeet’ом, Swae Lee із гурту Rae Sremmurd, а також Lauv’ом і blackbear’ом. Усі ці сумісні авдіотвори будуть представлені на другому п’ятидоріжковому боці альбому, тимчасом як пісня «Start» із serpentwithfeet відкриватиме перший бік диска.

Перша половина запису «відображає вразливість» Ґолдінґ і «символізує дорослішання та становлення жінки».

«Це – відображення складного світу, де взаємини досі диктують наше щастя та серцебиття і можуть можуть бути найболючішою справою у світі, попри те, наскільки ви просвітлені», – ідеться в пресрелізі.

Другий бік «віддзеркалює сміливість і безстрашність Ґолдінґ»:

«Я завжди старатимуся використовувати свій голос у такий спосіб, який ніхто ніколи не очікував, і прагну співпрацювати з найменш передбачуваною, захопливою та еклектичною групою інших артистів».

Минулого тижня Ґолдінґ поділилася екранізацією синглу «Power».

Британська авторка пісень і співачка востаннє видала повноформатний студійний альбом 2015 року. Це був «Delirium». А з Juice WRLD’ом вона востаннє співпрацювала над синглом «Hate Me», який вийшов у червні 2019-го. Репер помер у грудні того ж року.

Під час коронавірусного блокування Ґолдінґ зосередилася на доброчинній діяльності. Вона надала чотириста мобільних телефонів безхатченкам, долучилася до збору коштів для боротьби з коронавірусом, а також записалася в масштабному кавері «Times Like These» гурту Foo Fighters.

Трекліст альбому «Brightest Blue»:

Side 1 – ‘Brightest Blue’

1. ‘Start’ [ft. serpentwithfeet]

2. ‘Power’

3. ‘How Deep Is Too Deep’

4. ‘Cyan’

5. ‘Love I’m Given’

6. ‘New Heights’

7. ‘Ode to Myself’

8. ‘Woman’

9. ‘Tides’

10. ‘Wine Drunk’

11. ‘Bleach’

12. ‘Flux’

12. ‘Brightest Blue’

Side 2 – ‘EG.0’

1. ‘Overture’

2. ‘Worry About Me’ [ft. blackbear]

3. ‘Slow Grenade’ [ft. Lauv]

4. ‘Close to Me’ (with Diplo) [ft. Swae Lee]

5. ‘Hate Me’ (with Juice WRLD)