Новини

Елтон Джон «допитав» Лану Дел Рей

25 октября 2019

Елтон Джон і Лана Дел Рей обговорили подробиці своїх творчих шляхів. Результат розмови з’явився в спеціальному виданні «Музиканти в музикантів» журналу «Rolling Stone», де зірки музики розпитують одне одного про кар’єрні віхи.

Елтон вирішив поцікавитися в Лани її сумнозвісною появою 2012-го в програмі «Saturday Night Live», після котрої виконавицю затаврували «найгіршим за всі часи гостем шоу».

«Ти пережила ці жахіття під час того суботнього вечірнього ефіру [2012 року]. Було так неприємно для осіб, на кшталт мене, бачити когось розіп’ятого. Я спостерігав за цим, і це було не так вже й погано», – зазначив Елтон.

Подякувавши йому за підтримку, Лана погодилася: «Це було не страшно!»

«Це було геть не страшно, – відповів Джон. – Я не знаю, який задум був там, але де був рух #MeToo? […] Це перший раз, коли я говорив з тобою. Я зателефонував тобі та сказав: «Слухай, я просто хочу запропонувати свою допомогу. Я знаю, що ти поміркована й усе таке, але просто не звертай увагу на цих людей». Більшість людей це б знеохотило назавжди. Це був обурливий напад».

Розмова також набула емоційного характеру, коли Елтон обговорив свої плани вийти на пенсію, щоб провести більше часу з родиною.

Артист розповів, що подорожує з шістнадцяти років, і що його з партнером неструктуроване життя й надалі тривало б у мандрах, якби не діти.

«Тепер мета – зробити так, щоб наші [з Девідом Фернішем] хлопці отримали найкращу освіту, найкращі шанси на те, щоб зробити щось, і головне, щоб вони сповнилися любов’ю. Щоб веселилися», – розповів про нинішню мету життя піаніст.

Інтерв’ю з’явилося після того, як Елтон ризикував поновити ворожнечу з Мадонною, коли назвав ту «недоброзичливою та відразливою» через давню критику Леді Ґаґи. Про це виконавець написав у нових мемуарах «Я», де також пригадав випадок із захопленням шоу Rolling Stones під дією кокаїну та те, як сплутав Боба Ділана зі своїм садівником.