Новини

Елтон Джон і «Queen» дали концерт у Києві

21 сентября 2017

Сер Елтон Джон і легендарні «Queen» з Адамом Ламбертом у ролі вокаліста дали гучний концерт у центрі української столиці. Усесвітньо відомі музиканти закликали натовп шанувальників зупинити СНІД разом.

Це сталося! Елтон Джон та «Queen» відіграли концерт у столиці. На майдані Незалежності в офіційній фан-зоні «Євро 2012» яблуку не було де впасти від кількості фанів. Грандіозне дійство умовно розділили на два тайми. У першому виступив Елтон Джон, який заспівав як нові так і вже відомі усім пісні. А одну з них навіть присвятив тандему Олени та Віктора Пінчуків, назвавши їх своєю українською родиною. І це не випадково, адже саме фонд Олени Пінчук «АнтиСНІД» організував культовий концерт. В перервах між піснями Елтон Джон закликав українську молодь боротися зі СНІДом. І не втримався від спокуси зізнатися Києву у любові.

Щодо другого тайму, то його початок ознаменувався виступом гурту «Queen». Як і очікувалося, на сцену вони піднялися разом із новим солістом Адамом Ламбертом. Із ним добре відомі пісні колективу зазвучали по-новому.

Саме завдяки новому солісту гурту провокували відродження. Але ніхто не очікував на такий тріумф молодого виконавця. Цілий майдан задоволених шанувальників найліпше тому підтвердження. Крім того, видатні виконавці на радість фанам заговорили українською. Браян Мей повторив своє славетне «заспіваймо», яке після минулого концерту у Харкові вже стало культовим. Та фанів чекав ще один сюрприз. Браян Мей заспівав одну з пісень разом із відеоверсією старого виступу Мерк’юрі.

Загалом, за попередніми оцінками, на концерті були присутні близько ста тисяч глядачів, а за порядком стежили майже три тисячі правоохоронців.