Новини

Елтон Джон скасував концерт за кілька хвилин до виходу на сцену

28 ноября 2018

Сер Елтон Джон був змушений скасувати концерт в Орландо, штаті Флорида, минулої ночі (27-го листопада) через зараження вуха.

71-річний артист планував виступити в межах масштабного «Farewell Yellow Brick Road Tour». Глядачі чекали на появу зірки, аж тут пролунало оголошення про скасування. Пізніше організатори зазначили: «Нам шкода повідомляти, що через зараження вуха сьогодні ввечері Елтон Джон не може виступати. Перенесена дата концерту буде оголошена найближчим часом, тому, будь ласка, залиште свої квитки».

Деякі користувачі поділилися в соцмережах припущенням, що на місці концерту була загроза вибуху бомби. Але представники закладу, де так і не відбулося шоу, додали: «Ніякої загроз вибуху бомби не було. Як ми вже з самого початку зазначали, сьогоднішній концерт було скасовано через зараження вуха. Всі інші пояснення необґрунтовані».

Частина шанувальників побажала Елтону якнайшвидшого одужання. Тим часом деякі інші користувачі зосередилися на своєму розчаруванні через скасований на останніх хвилинах виступ.

Трьохсотденний тур співака, який розпочався у вересні, повинен стати його останнім.

До слова, у травні має відбутися прем’єра документальної стрічки про Елтона Джона, готування котрої очолив режисер «Богемної рапсодії» Декстер Флетчер. Піаніста втілить на екрані Терон Еджертон.

Раніше через проблеми зі здоров’ям до публіки не вийшов і Джастін Тімберлейк.