Новини

Елтон Джон записав із низкою знаменитостей відеоподяку британським лікарям і медсестрам

3 апреля 2020

Зірки музики, кіно, спорту й інших царин салютували представникам Британської національної служби охорони здоров’я (NHS), котрі перебувають на передових лініях коронавірусної кризи. Колективну подяку медикам виклали в ютюбі.

На відео впізнаванні особистості тримають у руках плакати з гаслами «Наші медики» і «Спасибі тобі, NHS». У такий спосіб вони подякували людям, котрі борються за те, щоб постраждалі від Covid-19 у шпиталях і закладах догляду залишилися живими.

Елтон розпочав ролик словами:

«Ви – наші герої, і ми салютуємо кожному з вас. Дякую».

Серед людей у кадрі можна помітити Деніела Крейґа, Девіда Бекхема, Кайлі Міноуґ, Кріса Мартіна, Роббі Вільямса, Наомі Кемпбелл, Клаудію Шиффер, Бенедикта Камбербетча, Боя Джорджа тощо. Усі вони сказали «Спасибі» під час самоізоляції, пов’язаної з пандемією.

Відео «NHS England» було не єдиним салютуванням шпитальним героям. У четвер мільйони людей стояли навпроти будівлі організації та схилялися з вікон, щоб аплодувати й підбадьорити лікарів і медсестер у межах кампанії «Плескай тим, хто турбується про нас» («Clap for our Carers»).