Новини

Емінем продемонстрував обкладинку нової збірки пісень

21 сентября 2017

Тепер шанувальники Маршалла Брюса Метерза знають, який вигляд матиме його наступна збірка пісень «Shady XV». 13 жовтня репер оприлюднив на Інстаграмі коротке відео з обкладинкою компіляції. Не обійшлося без брутально-іронічних витівок, притаманних артистові. У кількасекундному ролику він тримає білий квадрат паперу, висуваючи наперед середній палець лівої руки. Потім обертає цей квадрат, положення перста змінюється, і глядач бачить обкладинку.

«Повернення до витоків! Це кавер нового #SHADYXV, який має з’явитися 24 листопада», – прокоментував «ґіфку» виконавець. Шанувальники Сліма Шейді пам’ятають, що детройтський MC іноді начіплював хокейну маску і брав до рук бензопилу на своїх концертах. Тож поява цих предметів на обкладинці їх не дивує. 

«ShadyXV» – дводискове видання. Воно вийде з нагоди 15 річниці дебютного альбому Емінема за 1999 рік «The Slim Shady LP» (першачка «Infinite», Емінем, схоже, не хоче вшановувати). На одному компакт-диску міститимуться найкращі хіти репера, на іншому – з’являться нові емінемські треки, а також композиції підопічних його лейблу – Slaughterhouse, Bad Meets Evil, D-12 і Yelawolf.