Новини

Емінем відповів на твердження Лорда Джамара, що білі репери є «гостями» у гіп-гопі

24 февраля 2020

Емінем відгукнувся про фразу члена гурту Brand Nubian Лорда Джамара, що білі репери – гсті в гіп-гопі. Під час розмови з KXNG Crooked’ом, репером й учасником колективу Slaughterhouse, у межах серії інтерв’ю «Crook’s Corner» Ем погодився з твердженням, що він – лише гість у культурі.

«Це кумедно. Не знаю, чи випадав мені шанс сказати це раніше. Найсмішніше лай*о полягає в тому, із урахуванням усього біфу з тою персоною, я ніколи не казав, що не був гостем», – звернувся Ем до Крука, схоже, маючи на увазі Джамара. – Я, безумовно, гість. Я ніколи не казав, що не був ним. Я ніколи не говорив, що я король чогось, правда?»

Додавши, що не бажає бути «королем гіп-гопу», Ем зазначив, що любить ремесло віршування та ніколи не ставитиме себе над будь-яким іншим емсі:

«Я не бажаю бути королем гіп-гопу. Хто, хай йому грець, такий король гіп-гопу? Тут є король гіп-гопу? Люди можуть сказати: «Лише те, що ти продаєш найбільше записів, не означає, що ти найкращий. Навіть попри те, що ти можеш зачитати сорок мільйонів складів, не означає, що ти найкращий». Я більше дбаю про римування складів. Я більше дбаю про ремесло, аніж будь-що інше».

Нижче можна переглянути все інтерв’ю.

Чвари між Емінемом і Лордом Джамаром почалися після того, як учасник Brand Nubian перебирав кісточки Ема в низці інтерв’ю.

У своєму трекові за 2018 рік «Fall» із несподівано виданого альбому «Kamikaze»Маршалл Брюс Метерз III відповів Джамару:

«А що стосується лорда Джамара, то краще залиш мене чорт забирай, у спокої. Або я покажу тобі клона Елвіса. Іди до дому, власником якого ти є. Почисть мою тазову кістку».

У жовтні Емінем також націлився на Джамара під час виступу в Абу-Дабі.

В іншому епізоді бесіди з KXNG Crooked 47-річний «справжній Слім Шейді» згадав про 21-річного покійного репера Juice WRLD. Обговорюючи свою останню платівку «Music To Be Murdered By», Ем розповів, наскільки захоплюється виконавцем «Lucid Dreams».

«Цей малюк був напрочуд талановитим. Як і його фристайл, котрий він виконав на Тімові Вествуді. Що за холера? Ще таким молодим, він це так швидко опанував. Його потенціал виявився неперевершеним», – відгукнувся винуватець цієї новини про WRLD, який помер унаслідок зупинки серця на летовищі в Чикаго в грудні.