Новини

Ендрю Гарфілд згадав, як грав Спайдермена 25 років тому

21 сентября 2017

Ендрю Гарфілд і Емма Стоун розповіли про свій новий фільм. Зіркова пара зіграла разом в екранізації коміксу про Спайдермена.

Ендрю Гарфілд, котрий зіграв Пітера Паркера в стрічці «Нова Людина-павук», розповів, що насправді є фанатом коміксів. Більше того, у дитинстві на Різдвяні свята актор одягав лише костюм Спайдермена. Нещодавно батько Гарфілда показав знімальній групі фотографію, на якій трирічний хлопчик позує в саморобному вбранні людини-павука.

Ендрю Гарфілд, актор: «Мій тато любить жартувати, він надіслав моє дитяче фото агентам, а ті, у свою чергу, надіслали його всім, хто працює в кінокомпанії Sony. Побачивши таку милу дитину на фотографії, продюсери жодної секунди не сумнівалися, що зробили правильний вибір, коли затвердили мене на роль Людини-павука».

У фільмі «Нова Людина-павук» 28-річний Гарфілд грає в парі зі своєю нинішньою дівчиною Еммою Стоун. Акторка виконала роль коханої Пітера Паркера Гвен Стейсі.

Емма Стоун, акторка: «Грати персонажа коміксу — це класно. Я дуже ретельно готувалася до ролі Гвен, перечитала багато матеріалів. Я просто хотіла виправдати сподівання продюсерів».

Уперше екранізація коміксу про Спайдермена вийде у форматі 3D. Світова прем’єра стрічки «Нова Людина-павук» запланована на 28 червня цього року. В Україні фільм можна буде переглянути в кінотеатрах із 5 липня.

aptn