Новини

Еністон і Теру обрали місце для весілля

21 сентября 2017

Дженніфер Еністон і Джастіну Теру кортить одружитися. Закохані вже встигли визначитися із місцем весілля. Проголосити свої обітниці та обмінятися обручками вони вирішили на Гаваях. Точна дата церемонії поки що невідома, проте, найімовірніше, зірки стануть чоловіком та дружиною вже за кілька тижнів. За словами Джен та Джастіна, вони у захваті від островів та мріють про романтичне весілля на пляжі.

Під час спільної відпустки два роки тому пара відмітила для себе кілька місць, наприклад, капличку на острові Кауаї. Незважаючи на розголос, Еністон запевняє, що не хоче надмірної уваги, як це було у випадку з її колишнім чоловіком Бредом Піттом. Так, свого часу, перше весілля актриси стало справжньою подією та наживою для папараці.

Уже відомі імена дружби й дружки, ними стануть Бен Стіллер та Челсі Хендлер. Дочка найкращої подруги Дженніфер Кортні Кокс також візьме участь у церемонії. Майбутніх гостей, серед яких будуть лише найближчі родичі та друзі, пара заздалегідь попросила нічого не дарувати. Натомість зірки просять пожертвувати гроші одній із дитячих клінік. Де провести медовий місяць, Теру та Еністон поки не визначилися, припускаючи, що крім Гаваїв вони не проти відвідати Мексику та Францію.