Новини

Естель записала новий альбом з Крісом Брауном та Ріком Россом

21 сентября 2017

Естель випустила новий диск під назвою «All Of Me». До свіжої студійної платівки R’n’B-виконавиці ввійшли спільні композиції з Крісом Брауном, Треєм Сонгзом та Ріком Россом.

Естель — британська R’n’B -зірка, яка виконала з Каньє Вестом суперхіт «American Boy». Наприкінці минулого місяця в Сполучених Штатах вийшов її третій альбом під назвою «All Of Me». Ще на початку музичної кар’єри Естель вирушила шукати щастя за межами батьківщини. Наразі володарка «Grammy» стверджує, що жити й творити їй комфортніше на іншому континенті.

Естель, співачка: «Я впевнено можу сказати, що у Великобританії не сприймають належно R’n’B-виконавців. Чесно кажучи, мене це навіть дратує. Чимало моїх друзів-музикантів скаржаться, мовляв: “Естель, я не можу працювати в цьому стилі, а тим більше заробляти гроші”. Це просто божевілля якесь. Коли я чую таке, то розумію, чому я переїхала до іншої країни».

«All Of Me» налічує п’ятнадцять композицій. Над створенням нової платівки Естель працювали такі реп-зірки, як Кріс Браун, Трей Сонгз, а також Рік Росс.

Естель, співачка: «У цьому альбомі можна почути не лише R’n’B-пісні. Там є елементи і поп-музики, і навіть трохи року».

12 березня Естель презентує збірку в себе на батьківщині — у Великобританії.

aptn