Новини

Фаррелла Вільямса приголомшила Американська академія звукозапису

21 сентября 2017

Беззаперечним лідером за кількістю номінацій на премію GRAMMY цього разу став Шон Картер, більш відомий, як Jay Z. Здається, ім’я репера фігурує мало не в кожній категорії, втім на основні нагороди, як «Запис року» та «Альбом року» він все ж таки не претендує. Не потрапив у найважливіші номінації і Джастін Тімберлейк, котрий, тим не менше, змагатиметься за сім премій. Така ж сама кількість номінацій і у Фаррелла Вільямса, для якого 2013 рік став щедрим на дуети. Зокрема, сорокарічний співак та композитор має більше шансів на перемогу у категорії «Запис року», аніж будь-хто інший, оскільки за статуетку боротимуться одразу два його треки: «Get Lucky» та «Blurred Lines».

Фаррелл Вільямс, співак: «Я просто щасливий потрапити аж у сім категорій! Це неймовірно! Мені подобається той факт, що я є частиною певного процесу, котрий наразі відбувається в музиці. Можливо, я ніколи не стану легендою, але я вже залишив якийсь слід у культурі, про що і свідчать ці номінації. Тим більше, окрім мене на перемогу претендують прекрасні музиканти, усі вони мої приятелі».

56 за рахунком церемонія GRAMMY відбудеться вже 26 січня наступного року в Лос-Анджелесі. Нагороду у вигляді золотого грамофона можуть забрати також Daft Punk, Тейлор Свіфт, Кеті Перрі, Джеймс Блейк, Ріанна, Пол Маккартні та Лана Дел Рей.