Новини

Ферґі подякувала шанувальникам за підтримку після розлучення з Джошем Дюамелем

21 сентября 2017

Учасниця Black Eyed Peas подалася на музичну подію «Rock in Rio». Вона була в доброму гуморі, коли виходила 15 вересня з готелю в Ріо-де-Жанейро. Раніше того ж дня співачка подякувала фанам за підтримку. А саме – за добрі слова після оголошення в четвер про її розлучення з голлівудським актором.

«Агов, усі! Я просто хочу подякувати вам за вашу любов та підтримку. Направду, це чимало для мене значить. Я хочу сказати всім вам «спасибі» за різне. За те, що були няньками онлайн, чи допомагали у виборі одягу, чи просто були поряд, коли я потребувала прочитати щось сповнене любов’ю», – поділилася виконавиця в Інстаграм Сторі.

У своїх зверненнях Ферґі та Джош зазначили, що тримали розкол у таємниці протягом кількох місяців.

«Із абсолютною любов’ю та повагою ми цього року вирішили розбігтися. Щоб надати нашій сім’ї можливість вирішити все якнайкраще, ми хотіли, щоб усе було приватно, аж доки ми не вирішимо про це розповісти громадськості. Ми завжди підтримуємо та підтримуватимемо одне одного та членів нашої сім’ї», – поділилася колишня пара коментарем для сайту «People».

Ферґі, справжнє ім’я котрої – Стейсі Енн Ферґюсон, почала зустрічатися з Джошем 2004, коли вона з Black Eyed Peas знімали камео для епізоду його телешоу «Las Vegas». Пара побралася 2009, а 2013 в них народився син Аксель Джек Дюамель.