Новини

Флі з Red Hot Chili Peppers улаштував горилі Коко урок музики

21 сентября 2017

Рокер був невимогливим учителем. Він переважно спостерігав за спробами Коко опанувати музичний інструмент.

«Мій хороший і справжній друг Кого. Коко виграє на басу Флі, незважаючи на власника інструмента», – залишив коментарі в постах музикант. «Усе, що мені потрібно, так це одна з цих вибухових футболок», – написав артист поряд зі ще одним знімком, а також додав посилання на сайт із одягом, який продають у межах кампанії «Bonfire Funds». Мета заходу – підвищити обізнаність населення про тварин, що перебувають під загрозою зникнення.

В якийсь момент Флі ліг на підлогу, а примат продовжив грати на бас-гітарі. «Це найвидатніша подія, яка могла коли-небудь трапитися. Це день, який я не забуду ніколи в своєму житті», – зазначив артист. 

 

 

 

 

 

«Один із улюблених музикантів Коко, Флі з Red Hot Chili Peppers, завітав до нас. Коко був у захваті від соковитих звуків, що лунали, і джем-сейшину на басу Флі. Стежте за їхньою подальшою співпрацею», – написано на сайті закладу «Gorilla Foundation», який дбає про ссавця.

Новий друг учасника Red Hot Chili Peppers опановував мову жестів. За даними фонду, примат вивчив  більше тисячі знаків і знає дві тисячі англійських слів.